На  8 април (понеделник) от 09:30 часа в София Тех

...
На  8 април (понеделник) от 09:30 часа в София Тех
Коментари Харесай

Форумът EU MEETS THE BALKANS събира лидери на ЕС и политици в София

На  8 април (понеделник) от 09:30 часа в София Тех Парк ще се организира форумът  " EU MEETS THE BALKANS ". Организатори на събитието са Европейският демократичен конгрес, партия АЛДЕ и Атлантическият клуб в България.


Форумът ще бъде открит от водача на европейските либерали Илхан Кючюк, доктор Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб на България и Алва Фин, изпълнителен шеф на Европейския демократичен конгрес.
За трета поредна година " EU MEETS THE BALKANS " служи като съществена платформа за разговор сред Европейския съюз и Балканите и дава обещание да насърчи по-задълбоченото съдействие и да ускори икономическия напредък в района.


" Имаме удоволствието да бъдем домакини и на третото издание на форума и да продължим напъните си за подсилване на връзките сред Европейски Съюз и Балканите. " EU MEETS THE BALKANS " е платформа за логичен разговор и съставлява неповторима опция за потребление на груповия капацитет на Съюза и района на Балканите, за поощряване на устойчивостта и приобщаващия напредък. “, разяснява Илхан Кючюк.
Ключови изявления ще чуем от вицепремиера и министър на външните работи на Република България Мария Габриел, еврокомисаря по съседство и разширение Оливер Вархеи и ръководителя на Екологичен потенциал Роберта Мецола.


Форумът ще бъде със свободен достъп за публицисти, а регистрацията се прави на място с начален час 9.30ч, както и онлайн на следния линк: https://www.eventbrite.com/e/eu-meets-the-balkans-forum-2024-tickets-861987145757 aff=oddtdtcreator&fbclid=IwAR30FUdSQ6EhK9H6RPvXhpjQCXYgK3wVo3Fr8sVLk-Ji6HF8GGi2ZAYgcNQ


Повече информация можете да намерите на формалния уебсайт на събитието: https://www.eumeetsthebalkans.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР